Tranziti od subote do ponedjeljka – Počistiti staro i okrenuti novi list

Tranziti od subote do ponedjeljka – Počistiti staro i okrenuti novi list

5 veljače, 2022

Mjesec će boraviti u znaku Riba sve do cca. 12:40 h nedjelje; Ribe su zadnji znak zodijaka i predstavljaju, pored brojnih drugih značajki, teme otpuštanja, prepuštanja, mašte, ˝rastapanja˝, izolacije i ˝kraja nečeg˝. Sunce i Saturn su još dosta blizu, Merkur se tek ˝probudio˝ pa su time još dani nešto nezgodniji no svakako se intenzitet gubi u odnosu na to kako je bilo do ovog vikenda. Do cca. 12:40 h nedjelje je time zahvalno obaviti određeni vid rekapitulacije, samoprocjene i introspekcije po pitanju tema sa kojima se suočavalo zadnje vrijeme i izvući potrebne lekcije o daljnjem kursu djelovanja – gdje griješimo, što smo mogli bolje, koje osobine karaktera moramo pročistiti, korigirati, a koje možda i totalno otpustiti jer nam ne koriste i vuku nas ka ˝nižim stanjima svijesti˝.

Ribe podržavaju i teme savjetovanja, traženja mentora i potpore u vidu znanja pa svakako možete upregnuti svoj trud i u tom smjeru ukoliko ste procijenili da određene aspekte trenutno ne možete savladati sami i jednostavno ˝ne znate kako dalje˝. Jupiter je trenutno u ˝vargottama padi˝ Vodenjaka, odnosno u istom je znaku i ˝trenutno na nebu˝, ali i u Navamsha karti što ga čini vrlo jakim pa su teme znanja, inovacija i mentoriranja vrlo naglašene u povoljnom kontekstu. Tko traži, taj će i naći.

Od cca. 12:40 h nedjelje Mjesec započinje novi krug po zodijaku te tranzitira u Ashwini sazviježđe; boravit će u Ashwiniju sve do cca. 14:25 h ponedjeljka. Ovo je vrlo povoljno razdoblje za implementaciju novih koraka, nove inicijative te pokretanje svega za što želimo brzu isporuku rezultata. Mjesec je rastući pa time i povoljan, aspektirat će ga Jupiter preko ˝raši˝ aspekata (što daje dozu mudrosti umu i emocijama), a dispozitori Mjeseca (Ketu i Mars) su vrlo vrlo jaki. Osobno bih iskoristio ovo razdoblje u punoj mjeri jer za sve što se u tom reonu vremena inicira može se očekivati brza isporuka rezultata, brzo razrješenje i općenito tijek i rasplet situacije sa solidnim te pozitivnim ishodom. Teme zdravlja, iscjeljenja, revitalizacije i uklanjanja problema su također ekstremno podržani.

Ostatak ponedjeljka vlada Bharani sazviježđe koje ne podržava ništa novo, ali je odlično za otklanjanje starog, teme ˝pravljenja reda u svojem životu˝, ˝stavljanja stvari na svoje mjesto˝, a odlično je i za teme kreativnosti. Odnosi će također biti naglašeni jer je ovo sazviježđe koje predstavlja kombinaciju energija Venere i Marsa, a obje su ˝grahe˝ u sve užoj konjukciji tako da će strast, želja i primalni nagoni u domeni seksualnosti biti vrlo jaki. Što se toga tiče mogu samo reći – uživajte 😀