Srijeda – Tenzije i labilan um

Srijeda – Tenzije i labilan um

2 veljače, 2022

Do cca. 13:25 h aktivno je sazviježđe Dhanishte pod vladavinom Marsa i Saturna. Dhanishta je konstruktivna kad su teme kreativnosti, inovacija i radoholičarstva na tapeti, a za odnose je jedno od najlošijih sazviježđa. Upravo će odnosi biti najviše na udaru, slično kao i prethodni dan pa je preporuka pripaziti na ˝kratak fitilj˝ u tom kontekstu i po pitanju komunikacije koja je također ugrožena.  Ako se morate zauzeti za sebe i izboriti (protiv nekog) u tom kontekstu ˝odnosa˝ će se imati potpora. U globalu, najbolje se posvetiti poslu i svemu onom što traži ritam i preciznost u izvođenju. Saturn je u konjukciji sa Suncem, a Mars je na zadnjoj ˝padi˝ Moola sazviježđa koja je i najturbulentnija tako da energije nikako nisu pozitivne i prizemljene.

Od cca. 13:25 h Mjesec aktivira Shatabisha sazviježđe koje je u domeni Rahua; Rahu je trenutno u punom sjaju zbog boravka u znaku Bika. Emocije mogu biti labilne i preuveličane te varirati od ekstremnog optimizma i entuzijazma do totalnog kolapsa. Nastojte manje pozornosti dati emocijama u smislu pridavanja nekakvog značaja narečenima (i tako i tako će proći), a posvetite energiju revitalizaciji duha i tijela, iscjeljivanju, tretmanima i svemu onom što će koristiti Vašem tijelu i duhu. Shatabisha je također odlična za teme introspekcije, refleksije, meditacije kao i za učenje novih vještina i znanja. Podržava i rješavanje pitanja bankovnih transakcija i poslovanja, papirologije, pregovora itd.

Shatabisha nije povoljno sazviježđe za nove početke i iniciranje novih projekata za koje želimo da dugo traju i budu održivi (nova partnerstva, novi poslovi i sl.); suzdržite se od svega što negativno utječe na um i emocije jer će Rahu sve to drastično pojačati i navesti vrlo lako na krivi put i krive odluke. Podržani su završeci i okončanja jer Shatabisha ima tendenciju ˝svesti stvari na nulu˝ pa je preporuka iskoristiti njezine energije u tom kontekstu. Konjukcija Jupitera i Mjeseca u ovom sazviježđu je odlična za teme znanja, učenja, pronalazaka novih načina i metoda rješavanja problema, a super je i za pitanja zdravlja; u ovom kontekstu je najzahvalnije iskoristiti ostatak dana.