Subota – Predačke boljke i pitanja prošlosti

Subota – Predačke boljke i pitanja prošlosti

2 siječnja, 2021

Do cca. 15:50 h imamo djelovanje zadnje dvije ˝pade˝ Ashlesha sazviježđa; jedna je pada autodestruktivna i donosi podosta problema na unutarnjem planu, a druga pada je reon u kojem Mars dostiže maksimalnu debilitaciju. Radi se o turbulentnijem dijelu zodijaka koji je nezahvalan za pitanja odnosa, ali je odličan za bavljenje psihologijom, proučavanjem i rješavanjem trauma i unutarnjih problema. Ashlesha podržava rizične i opasne aktivnosti poput operacija, tretmana i općenito uklanjanja onog nezdravog ili nečistog.

Sazviježđe je sklono iluzijama i manipulaciji pa pripazite tijekom njegova djelovanja na informacije koje dobijete; puno su veće šanse da Vas se izlevati i prevari. Zbog kvadrata Saturna, Jupitera i Marsa na Mjesec mogu se aktualizirati neke stare boljke, potisnuta ljutnja itd. pogotovo u domeni odnosa te zavisti jer je ˝nekom bolje i ima više i zašto ja to nemam˝. Venera tranzitira osjetljivu točku Škorpiona, a na Mjesec u Raku imamo utjecaj puno planeta. Prilika za ljutnju i sekiranciju ili prilika za iscjeljivanje.

Od 15:50 h Mjesec tranzitira u znak Lava; dok se ne makne sa gandante Rak/Lav tamo do 18 h bar neće biti najproduktivniji. Ostatak dana će biti u temama prošlosti, ponosa, statusa. Magha sazviježđe je sazviježđe predaka i pokreće teme ˝predačkih boljki i problema˝. Zahvalno je tu vidjeti koliko smo tih ˝boljki˝ pokupili kroz odgoj i odrastanje, a koliko se radi o nečem našem. Iskustvo drugih ne mora biti i naše. Na mundanoj razini Magha podržava sva poslovna pitanja i poteze, samopromociju, traženje potpore autoriteta i nadređenih. U skladu sa pričom oko prethodnog sazviježđa nastojte si ne dozvoliti da upadnete u toksične obrasce i tijek misli. Za vrijeme djelovanja Maghe možete odraditi molitvu ili nekakav ritual za svoje pretke.

Cijeli dan je zahvalno raditi mantre Ganeshu kako bi se optimizirale energije ovog dana. Za bitnije poslove, aktivnosti i odluke na vanjskom/materijalnom/poslovnom planu sačekajte 18 h pa nadalje ako možete.