Ponedjeljak – Pokrenuti proces

Ponedjeljak – Pokrenuti proces

27 srpnja, 2020

Swati sazviježđe u kojem danas boravi Mjesec nosi simboliku mlade stabljike koja se njiše na vjetru; nosi također i simboliku mača, a oba simbola time ukazuju na sposobnost i volju da se izloži svijetu, te vremenom uči, raste i napreduje. Swati daje kapacitete da se izdrži i održi kroz iskustvo, posvećenost i disciplinu. Kao takvo, nudi izvrsno podneblje za učenje novih vještina, kreativnu samoekspresiju, ekspanziju po pitanju posla, bavljenje financijama, diplomaciju te je izvrsno za prevladavanje prepreka. Swati predstavlja mentalitet ˝go with the flow˝ kao i vještinu akomodiranja trenutnoj situaciji odnosnu vještinu snalažljivosti.

Dan pred nama podržava učenje i akumuliranje znanja i informacija. Swati podržava bavljenje sportom i općenito kretanjem u svrhu zdravlja i jako je zahvalno za vježbe disanja. Povoljan je dan i za odnose, za širenje kontakata (posebno poslovnih) i ˝samoreklamu˝ u kontekstu posla. Nije zahvalan dan za bilo kakvu formu agresivnog ispoljavanja energije (pogotovo u odnosima) kao ni za bavljenje pitanjima nekretnina. Podržani su i odnosi, posebno u kontekstu pregovora, diplomacije, suradnje i sklapanja ugovora.

Sve u svemu je vrlo povoljan dan jer su vladari Swati, Venera i Rahu solidno postavljeni i utječu na sam znak Vage kroz aspekte, a i preostale planete su podosta dobro postavljene. Iskoristite ovo vrijeme najbolje što možete 🙂

Danas je također vrlo povoljno raditi mantru Chamundaye (˝Om Aim Hrim Klim Ćamundaje Vićće˝) za zaštitu, snagu i samopouzdanje.