Ponedjeljak – Pitanje zdravlja

Ponedjeljak – Pitanje zdravlja

12 srpnja, 2020

Novi tjedan donosi i novi krug Mjeseca po zodijaku; Mjesec će tranzitirati kroz sazviježđe Ashwini koje se nalazi u regionu Ovna i koje je vrlo akcijski orijentirano. Inače bi ovo bio sjajan dan za nove početke no Mjesec je sve slabiji, s obzirom da je u svojoj tamnoj polovici, te se ponaša kao privremeni zloćudnik. Istovremeno, Mars kao vladar Ovna nalazi se u reonu Riba u kojem Merkur doseže svoju maksimalnu debilitaciju stoga će i davati efekte debilitiranog Merkura. Dakle, bilo bi pametno suzdržati se od većih životnih poteza i odluka ukoliko je to moguće.

S druge strane, Ashwini podržava bavljenje pitanjima zdravlja, iscjeljivanjem i odlično je za sve fizički orijentirane aktivnosti; otvorite tjedan nekakvim čišćenjem, odradite kvalitetan trening, pozabavite se svojim zdravljem i strategijama poboljšavanja istog. Nije dan za ljenčarenje i sjedenje, nastojte biti fizički što je moguće aktivniji. Pripazite na potencijalnu impulzivnost u odlučivanju te suzdržavanje od svih naglih poteza i akcija. Osobito je preporuka pripaziti u komunikaciji koja danas ima vrlo plodan reon za nesporazume i nepotrebne konflikte.

Povoljno je raditi mantre Ganeshu kako se bi se maksimizirale energije današnjeg dana (˝Om Gam Ganapataje Namaha˝ je najjednostavnija mantra).